AA

Eurochambres elnökségi ülés az MKIK-ban

2024. szeptember 26.

A magyar soros elnökség félévében 2024. szeptember 25-én a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara adott otthont az Európai Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetsége elnökségi ülésének. A rendezvényt Rév András, a Nemzetközi Kollégium általános alelnöke és Vladimir Dlouhy, az Eurochambres elnöke nyitották meg. Az eseményen beszédet mondott dr. Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter, aki ismertette a magyar soros elnökség prioritásait, legfontosabb közös célként az európai versenyképesség javítását emelve ki. A kamarai vezetők az ülésen megvitatták az európai gazdaságot érintő aktuális kérdéseket és a szervezet 2025. évi céljait, szakmai programjait.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Ünnepélyes keretek között vehettek át elismerő oklevelet a WorldSkills Lyon 2024 világbajnokságon kiemelkedő eredményt elérő magyar csapat tagjai.
2024 II. negyedévében a magyar GDP 1,5%-kal nőtt az előző év azonos időszakához képest, míg az előző negyedévhez képest 0,2%-os növekedést regisztráltak, ami a gazdasági stagnálás végét jelzi. A növekedést főként a piaci szolgáltatások húzták ...
X public.szechenyi.title