AA

Fókuszban az Egyesült Királyság c. webinárium

2022. február 04.

2022. február 3-án a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyarország Londoni Nagykövetségével közösen „Fókuszban az Egyesült Királyság” címmel szervezett webináriumot. Az eseményen Tényiné Stark Mária nemzetközi igazgató és Kumin Ferenc Magyarország londoni nagykövete mondott köszöntő beszédet. Amer Tamás külgazdasági attasé az Egyesült Királyság gazdaságának aktuális helyzetéről és üzleti lehetőségeiről tartott előadást. Cartwright Éva, a Magyar Vámügyi Szövetség szakértője a brit áruszállítással kapcsolatos aktuális tudnivalókat mutatta be. Misóka Laura, az Everguest operatív vezetője az Egyesült Királyság piacán szerzett üzleti tapasztalataikról és sikereikről számolt be a hallgatóságnak. Sarah Clifford, a Chambers Wales South East, South West and Mid operatív igazgatója Wales gazdaságáról és üzleti lehetőségeiről nyújtott áttekintést. A rendezvény végén a résztvevőknek lehetőségük nyílt kérdéseket feltenni az előadók felé.

Az eseményen bemutatott előadások anyagai csatoltan találhatóak.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Magyarország 2010 óta Európa egyik legjobb szakképzési rendszerét hozta létre magas szintű vállalati részvétellel, folyamatosan korszerűsödő tudásanyaggal - mondta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a XVII. Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján...
Üzleti eredmények a szubszaharai országokban workshopot szervez a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozata 2024. május 9-én, 10:00 órakor a kamarában.
X public.szechenyi.title