AA

Fókuszban az Egyesült Királyság c. webinárium

2022. február 04.

2022. február 3-án a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyarország Londoni Nagykövetségével közösen „Fókuszban az Egyesült Királyság” címmel szervezett webináriumot. Az eseményen Tényiné Stark Mária nemzetközi igazgató és Kumin Ferenc Magyarország londoni nagykövete mondott köszöntő beszédet. Amer Tamás külgazdasági attasé az Egyesült Királyság gazdaságának aktuális helyzetéről és üzleti lehetőségeiről tartott előadást. Cartwright Éva, a Magyar Vámügyi Szövetség szakértője a brit áruszállítással kapcsolatos aktuális tudnivalókat mutatta be. Misóka Laura, az Everguest operatív vezetője az Egyesült Királyság piacán szerzett üzleti tapasztalataikról és sikereikről számolt be a hallgatóságnak. Sarah Clifford, a Chambers Wales South East, South West and Mid operatív igazgatója Wales gazdaságáról és üzleti lehetőségeiről nyújtott áttekintést. A rendezvény végén a résztvevőknek lehetőségük nyílt kérdéseket feltenni az előadók felé.

Az eseményen bemutatott előadások anyagai csatoltan találhatóak.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
2024. július 18-án a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és a Központi Statisztikai Hivatal jelentős együttműködési megállapodást kötött, amely célja a Magyarországon működő vállalkozások versenyképességének javítása és a vállalkozások széleskörű ...
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. szeptember 16-18. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Csehországba, Prágába.
X public.szechenyi.title