AA

Gazdasági környezet és üzleti lehetőségek Észak-Macedóniában és Montenegróban, a Nyugat-balkáni Tagozat tisztújító közgyűlése

2022. február 23.

Az MKIK Nyugat-balkáni Tagozata Magyarország észak-macedóniai és montenegrói nagykövetségével együttműködésben „Gazdasági környezet és üzleti lehetőségek Észak-Macedóniában és Montenegróban” címmel online fórumot szervezett 2022. február 8-án, melynek keretében a Tagozat a tisztújító közgyűlését is megtartotta. Az eseményen Galambos Attila az MKIK Nyugat-balkáni Tagozat elnöke köszöntötte a résztvevőket. Ezt követően Harasztia Szandra, Magyarország szkopjei nagykövetségének külgazdasági attaséja tartott előadást Észak-Macedónia gazdaságának aktuális helyzetéről és üzleti lehetőségeiről. Radácsi Milán, hazánk podgoricai nagykövetségének külgazdasági attaséja Montenegró üzleti környezetét és az országgal való együttműködési lehetőségeket mutatta be. A prezentációk után a résztvevőknek lehetőségük nyílt kérdéseket feltenni az előadóknak. A rendezvény a Nyugat-balkáni Tagozat tisztújító közgyűlésével zárult, ahol a jelenlévő tagvállalatok egységesen elfogadták a 2021. évi tagozati programokról, a 2022. évi tervekről szóló beszámolókat és a módosított tagozati ügyrendet, valamint megválasztották az elnökségi tagokat a következő ciklusra.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Elkészült az MKIK Közgazdasági Igazgatóságának 2023/III. negyedéves Gazdasági Tájékoztatója.
Az alábbiakban található az aktuális online külgazdasági rendezvényeink listája. Várjuk a külpiacok iránt érdeklődő vállalkozások  jelentkezését!