AA

Jelentkezési lehetőség megújult pincér és szakács mestervizsgára

2019. augusztus 01.

JELENTKEZÉS

TÁMOGATOTT SZAKÁCS ÉS PINCÉR MESTERKÉPZÉSRE

 

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével jelentkezési lehetőséget biztosít Szakács és Pincér szakmában a mai kor követelményei és a piaci szereplők elvárásainak megfelelő igények szerint megújított tartalmú PILOT program keretében megrendezésre kerülő támogatott mesterképzésére.

 

A képzések várhatóan ez év augusztus végén a Vállalkozási ismeretek és Pedagógiai ismeretek tananyagrésszel, illetve az ehhez kapcsolódó gyakorlatorientált tréninggel indulnak. Ezt követően, szeptember hónaptól a szakmai elmélet és gyakorlat kerül megrendezésre, ahol neves, kiváló szakemberek készítik fel a mesterjelölteket a mestervizsgára.

 

A mestervizsga várható időpontja 2019. november vége.

A képzések helye és időbeosztása: Budapest belvárosi, jól megközelíthető helyszín, felkészítés előre egyeztetett órarend szerint, képzés várhatóan heti két alkalommal.

 

A támogatás összege:                                                                                    346.100 Ft/fő

A jelentkező által fizetendő önrész bruttó:                                                    82.000 Ft/fő.

 

A képzésekre való jelentkezés feltételei:

  • szakirányú szakmai végzettség
  • igazolt 5 éves szakmai gyakorlat, melyből az utolsó év összefüggő

 

A támogatott férőhelyek száma limitált (10 fő szakács és 10 fő pincér), ezért a szabad helyek betöltése a jelentkezés sorrendjében történik. Jelentkezéseket országos szinten fogadunk be.

Jelentkezési lap letölthető: https://mkik.hu/mestervizsga-dokumentumok-es-kovetelmenyek

Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 30. (péntek) 12:00 óra

 

A mesterjelöltek a mestervizsgára jelentkezésüket az alábbi e-mail címeken jelezhetik, illetve a megadott telefonszámokon felvilágosítást kérhetnek:

Mezi Melinda MKIK mestervizsga referens +3620/481 12 40; mezi.melinda@mkik.hu

Csomor Marina BKIK mestervizsga titkárságvezető +3630/245 74 84 csomor.marina@bkik.hu

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Velünk a vállalkozásodért – amit a jövőről tudni érdemes címmel indított vállalkozásfejlesztési rendezvénysorozat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. A programsorozat első állomása Debrecen volt...
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
X public.szechenyi.title