AA

Kamarai díjak átadása

2020. január 08.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara fontosnak tartja elismerni azokat a vállalkozásokat, személyeket, akik aktívan részt vesznek a kamara munkájában, valamint tevékenységükkel hozzájárulnak a magyar gazdaság fejlődéséhez. Az év ünnepi, egyben utolsó elnökségi ülésén dr. Parragh László, az MKIK elnöke adta át a kamara által alapított, rangos díjakat a kitüntetetteknek. 


A „Mercur Díjat”, vagyis a legrangosabb kamarai díjat Dunai Péter, az MKIK főtitkára kapta az elmúlt 25 évben végzett tevékenységéért, az MKIK ügyintéző szervezetének irányításában, az országos kamarai hálózat koordinálásában, valamint az MKIK stabil gazdálkodásában elért kiemelkedő munkájáért.


Kamarai Díjban részesült Bágyi Pál, a turizmus területén sikeresen működtetett vállalkozásáért, valamint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában, illetve az MKIK Turisztikai Kollégiumában végzett társadalmi munkájáért, Dr. Kováts Miklós, a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara tagjaként hosszú időn keresztül alelnökként és elnökségi tagként végzett kiemelkedő munkájáért és a Dunaújváros Kézművességéért Díj kezdeményezéséért és annak menedzseléséért, Fülöp Ilona, a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara megalakulása óta annak elnökségi tagjaként és a kézműves tagozat elnökeként, illetve 15 éven keresztül a dunaújvárosi kamara szakképzési vezetőjeként végzett kiemelkedő munkájáért, Rádonyi László, a Sopron Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara alapító tagvállalatának vezetőjeként, illetve elnökségi tagként végzett munkájáért, a kamara támogatásáért, Mazzag Ferenc, a Zala Megyei Kézműves Kamara elnökeként, valamint a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökeként az elmúlt 20 évben végzett társadalmi tevékenységéért.

Ezúton is gratulálunk a díjazottaknak!

Forrás: MKIK/MTI


 

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. június 4-7. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Lengyelországba, Poznanba.
X public.szechenyi.title