AA

Közbeszerzési Expó 2022

2022. szeptember 21.

Közbeszerzési Expó 2022

2022. szeptember 20-án került megrendezésre a Millenáris Park D épületében a „Közbeszerzési Expó 2022”, amelyen a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara is képviseltette magát.

A szakmai közönség számára szabadon és ingyenesen látogatható rendezvényt Dr. Latorcai Csaba területfejlesztési miniszterhelyettes és Dr. Kovács László, a Közbeszerzési Hatóság elnöke nyitotta meg, majd ezt követően több, a közbeszerzési eljárással, a közbeszerzés aktuális kérdéseivel kapcsolatos szakmai előadásra is sor került.

A Közbeszerzési Expó alkalmat teremtett a gazdasági szereplők és a jogalkalmazók találkozására, a közbeszerzési eljárásokban érdekelt felek és szakmai szereplők közötti közvetlen kommunikációra, valamint az aktuális közbeszerzési kérdések interaktív megvitatására. A rendezvény lehetőséget biztosított a kiállító szerveknek – így a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarának is – a tevékenysége közérthető, újszerű bemutatására és az érdeklődők kérdéseinek megválaszolására.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. június 4-7. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Lengyelországba, Poznanba.
X public.szechenyi.title