AA

Közlemény – Szakma Sztár Fesztivál 2020

2020. március 11.

KÖZLEMÉNY

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020. április 20-22-ére meghirdetett Szakma Sztár Fesztivált, illetve a fesztiválon megrendezésre kerülő SZKTV és OSZTV döntőket, a világszerte fokozódó koronavírus járványra tekintettel lemondjuk.

A döntést a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara az egészségügyi kockázatokat és a hatóságok ajánlásait mérlegelve hozta meg.

A válogatók 2020. március 21-ig bezárólag, az előzetes terveknek megfelelően lebonyolításra kerülnek. A helyzetre való tekintettel folyamatos tájékoztatást adunk az alábbi táblázatban a változásokról.

http://szakmasztar.hu/hirek/kozlemeny/

További információkért kérjük, keressék Vujevich Rita versenyszervezési osztályvezetőt a vujevich.rita@mkik.hu e-mail címen.

Köszönjük és kérjük minden érintett szíves megértését!

MKIK szervezők

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Magyarország 2010 óta Európa egyik legjobb szakképzési rendszerét hozta létre magas szintű vállalati részvétellel, folyamatosan korszerűsödő tudásanyaggal - mondta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a XVII. Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján...
Üzleti eredmények a szubszaharai országokban workshopot szervez a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozata 2024. május 9-én, 10:00 órakor a kamarában.
X public.szechenyi.title