AA

WorldSkills Hungary program oktatók tájékoztatója

2022. szeptember 07.

Tisztelt Érdeklődő!

2011 óta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezi és koordinálja a WorldSkills és EuroSkills nemzetközi szakmai versenyeken való részvétellel kapcsolatos előkészítő tevékenységeket. Célunk, a WorldSkills Hungary program országos ismertségének növelése, a szakképzésben résztvevő intézmények, szakoktatók és pedagógusok ösztönzése, akik felismerve a nemzetközi program adta lehetőségeket, támogassák a fiatal, tehetséges szakemberek szakmai jövőjét. A szakképzési intézményekkel együtt, a programban kiemelten fontos szerepet kapnak a gazdasági élet szereplői is - főként vállalatok, cégek - , akik szakmai támogatásával teljesedik ki a Magyarországot képviselő fiatal versenyzők kiváló teljesítménye.

Hagyományt teremtve eseményünkkel, immáron harmadik alkalommal, online rendezzük meg Oktatók tájékoztatója néven szakmai előadás-sorozatunkat újabb három versenyszámban, melynek meghívóját mellékelten csatoljuk.


Időpontok és a bemutatkozó szakmák:

  1. szeptember 15. Víz-, gáz- és fűtésszerelő
  2. szeptember 20. Ápolás és gondozás
  3. szeptember 22. Kertépítő


Az online tájékoztatók mindhárom témában 09:00 - 12:00 között kerülnek adásba.

Az események azonos tematikára épülve valósulnak meg:

  • a WorldSkills Hungary program bemutatkozása
  • a nemzetközi Skills versenyek követelményszintjének felvázolása az adott szakmákon keresztül
  • a versenyeken alkalmazott értékelési rendszer megismertetése
  • valamint szakmaspecifikus bemutatókat láthatnak a Skills világában jártas szakemberektől

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet a mellékelt meghívóban található weblinken keresztül ér el. (egy személy akár mindhárom előadásra külön- külön is beregisztrálhat)

A regisztrációját visszaigazoló, válasz e-mailben találja az Ön által választott tájékoztató online adás linkjét, mely az adás napján 08:30 órától fog élni.


Várjuk szeretettel tájékoztatóinkra!

A WorldSkills Hungary Csapata

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Elkészült az MKIK Közgazdasági Igazgatóságának 2023/III. negyedéves Gazdasági Tájékoztatója.
Az alábbiakban található az aktuális online külgazdasági rendezvényeink listája. Várjuk a külpiacok iránt érdeklődő vállalkozások  jelentkezését!