AA

Felhívás

2021. február 22.

Tájékoztatjuk a lakásfelújítási támogatásra pályázó magánszemélyeket, hogy 1997. évi LXXVIII. törvény az épített környezet alakításáról és védelméről, valamint a 191/2009. (IX. 15.) Korm. rendelet az építőipari kivitelezési tevékenységről jogszabályok alapján a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara vezeti a kivitelező vállalkozások névjegyzékét.

Javasoljuk, hogy a 518/2020. (XI. 25.) Korm. rendelet a gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról szóló jogszabály alapján kezdődő felújítások során is használják az MKIK által vezetett on-line nyilvántartást, ahol ellenőrizhetik a kivitelező vállalkozások jogosultságát, vagy akár kereshetnek is a regisztrált  kivitelezők között.

A lekérdezhető nyilvántartás közel 100 ezer vállalkozást tartalmaz és szűrési lehetőséget biztosít megyére, településre, cégformára, de még tevékenységi körre is.

Elérhető a nap 24 órájában az alábbi oldalon:
https://regisztracio.kivreg.hu/web/index.php?frame=Search

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. június 4-7. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Lengyelországba, Poznanba.
X public.szechenyi.title