AA

MKIK KKV Restart

2020. június 17.

Tisztelt Vállalkozások, Tisztelt Vállalkozók!


Mivel a koronavírus elleni védekezés érdekében hozott intézkedések hatására a közegészségügyi korlátozások jelentősen enyhülnek, a magyar – és ezzel egy időben az európai és globális – gazdaság járvány miatti nehézségei is lassan, de fokozatosan mérséklődnek. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara – a területi kamarákkal együttműködve, és támaszkodva a vállalkozások által küldött számtalan visszajelzésre – továbbra is elkötelezetten vesz részt a gazdaság teljes mértékű talpra állítását szolgáló kormányzati intézkedések megalkotásában, végrehajtásuk támogatásában, különös tekintettel az új lehetőségek minél hatékonyabb kiaknázására.
 

Tájékoztatjuk, hogy 2020. augusztusától a dokumentumot nem frissítjük, ezért kérjük, hogy a továbbiakban más forrásból informálódjanak!

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Üzleti eredmények a szubszaharai országokban workshopot szervez a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozata 2024. május 9-én, 10:00 órakor a kamarában.
Velünk a vállalkozásodért – amit a jövőről tudni érdemes címmel indított vállalkozásfejlesztési rendezvénysorozat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. A programsorozat első állomása Debrecen volt...
X public.szechenyi.title