AA

A török gazdaság aktuális helyzete és kilátásai, a Magyar-Török Tagozat tisztújító közgyűlése

2021. december 06.

Az MKIK Magyar-Török Tagozat a török gazdaság helyzetéről és kilátásairól szervezett tájékoztató fórumot 2021. december 3-án, 23 fő részvételével, Magyarország isztambuli főkonzulátusának közreműködésével. Rév András tagozati elnök köszöntőjét követően Emre Pasli, a rendezvénynek helyszínt adó Matild Palace vezérigazgatója köszöntötte a résztvevőket. Keller László, Magyarország isztambuli főkonzulja előadásában Törökország kül- és belpolitikai helyzetét mutatta be, kiemelve az aktuális kihívásokat. Bulyáki Miklós, isztambuli külgazdasági attasé a török gazdaságról és a magyar-török kereskedelmi kapcsolatok alakulásáról tartott előadást, mely mellékelten található. A rendezvény keretében szerveztük meg a Tagozat tisztújító közgyűlését, melyen a jelen lévő tagozati tagok megválasztották az elnökség tagjait és elfogadták a Tagozat módosított ügyrendjét. Rév András beszámolt a Tagozatot érintő, fontosabb 2021. évi eseményekről, majd ismertette a 2022. évi terveket.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Magyarország 2010 óta Európa egyik legjobb szakképzési rendszerét hozta létre magas szintű vállalati részvétellel, folyamatosan korszerűsödő tudásanyaggal - mondta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a XVII. Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján...
Üzleti eredmények a szubszaharai országokban workshopot szervez a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozata 2024. május 9-én, 10:00 órakor a kamarában.
X public.szechenyi.title