AA

A török gazdaság aktuális helyzete és kilátásai, a Magyar-Török Tagozat tisztújító közgyűlése

2021. december 06.

Az MKIK Magyar-Török Tagozat a török gazdaság helyzetéről és kilátásairól szervezett tájékoztató fórumot 2021. december 3-án, 23 fő részvételével, Magyarország isztambuli főkonzulátusának közreműködésével. Rév András tagozati elnök köszöntőjét követően Emre Pasli, a rendezvénynek helyszínt adó Matild Palace vezérigazgatója köszöntötte a résztvevőket. Keller László, Magyarország isztambuli főkonzulja előadásában Törökország kül- és belpolitikai helyzetét mutatta be, kiemelve az aktuális kihívásokat. Bulyáki Miklós, isztambuli külgazdasági attasé a török gazdaságról és a magyar-török kereskedelmi kapcsolatok alakulásáról tartott előadást, mely mellékelten található. A rendezvény keretében szerveztük meg a Tagozat tisztújító közgyűlését, melyen a jelen lévő tagozati tagok megválasztották az elnökség tagjait és elfogadták a Tagozat módosított ügyrendjét. Rév András beszámolt a Tagozatot érintő, fontosabb 2021. évi eseményekről, majd ismertette a 2022. évi terveket.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
A nagy nemzetközi szervezetek és a hazai kutatói műhelyek előrejelzései szerint a német gazdaság továbbra sem lépett az élénkülés útjára. A helyben járással kapcsolatos véleményeket a gazdaság szereplői körében végzett felmérés eredményei is megerősítik.
X public.szechenyi.title