AA

A török gazdaság aktuális helyzete és kilátásai, a Magyar-Török Tagozat tisztújító közgyűlése

2021. december 06.

Az MKIK Magyar-Török Tagozat a török gazdaság helyzetéről és kilátásairól szervezett tájékoztató fórumot 2021. december 3-án, 23 fő részvételével, Magyarország isztambuli főkonzulátusának közreműködésével. Rév András tagozati elnök köszöntőjét követően Emre Pasli, a rendezvénynek helyszínt adó Matild Palace vezérigazgatója köszöntötte a résztvevőket. Keller László, Magyarország isztambuli főkonzulja előadásában Törökország kül- és belpolitikai helyzetét mutatta be, kiemelve az aktuális kihívásokat. Bulyáki Miklós, isztambuli külgazdasági attasé a török gazdaságról és a magyar-török kereskedelmi kapcsolatok alakulásáról tartott előadást, mely mellékelten található. A rendezvény keretében szerveztük meg a Tagozat tisztújító közgyűlését, melyen a jelen lévő tagozati tagok megválasztották az elnökség tagjait és elfogadták a Tagozat módosított ügyrendjét. Rév András beszámolt a Tagozatot érintő, fontosabb 2021. évi eseményekről, majd ismertette a 2022. évi terveket.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke az 55. éves Világgazdaság ünnepi konferenciáján adott elő „A világ kihívásai és a magyar válaszok” címmel.
Az alábbi linken elérhető a CSMKIK tájékoztató anyaga, amely az „Egyes szakmák egészségügyi kizáró vagy korlátozó tényezőit” foglalja össze.