AA

Hírek

2023. szeptember 14-én rendezték meg a Türk Államok Szervezet gazdasági és kereskedelmi minisztereinek 12. találkozóját Isztambulban.
Az MKIK Magyar-Török Tagozata 15 fős üzleti delegációt szervezett Rév András, a Tagozat elnökének vezetésével Izmitbe és Isztambulba 2022. november 28. és december 1. között.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Török Tagozata Magyarország Ankarai Nagykövetségével együttműködésben online tájékoztató fórumot szervezett 27 fő részvételével a török gazdaság aktualitásairól és az üzleti lehetőségekről 2022. november 9-én.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Török Tagozata Magyarország Ankarai Nagykövetségével együttműködésben online tájékoztató fórumot szervez a török gazdaság aktualitásairól és az üzleti lehetőségekről 2022. november 9-én.
Az MKIK Magyar-Török Tagozata online magyar-török fórumot és üzletember-találkozót szervezett a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökséggel és a Kocaeli Iparkamarával együttműködésben.
Az MKIK Magyar-Török Tagozat a török gazdaság aktuális helyzetéről és kilátásairól szervezett tájékoztató fórumot 2021. december 3-án, 23 fő részvételével, Magyarország isztambuli főkonzulátusának közreműködésével.
Az MKIK Magyar-Török Tagozata online üzleti fórumot szervezett 2021. június 9-én a törökországi autó-, egészség-, és textilipari üzleti lehetőségek bemutatására 32 fő részvételével a HEPA-val és a HEPA Turkey-vel együttműködésben.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Török Tagozata a török gazdaság aktuális helyzetéről és kilátásairól szervezett online fórumot 2020. október 2-án Magyarország ankarai nagykövetségének közreműködésével 41 fő részvételével. 
X public.szechenyi.title