AA

Beszámoló: Üzleti lehetőségek Ausztriában workshop és konzultáció

2022. május 16.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, Magyarország Bécsi Nagykövetségével együttműködésben workshopot és konzultációt szervezett 2022. május 12-én „Üzleti lehetőségek Ausztriában” címmel.

Az eseményen Bódi László, az MKIK Magyar-Német Tagozat elnökének köszöntője után Dr. Tefner Nóra Borbála bécsi külgazdasági attasé tájékoztatta a reláció iránt érdeklődő résztvevőket Ausztria gazdasági és üzleti környezetéről, a magyar-osztrák kétoldalú üzleti kapcsolatok aktualitásairól, valamint a pandémia és a háború üzleti kapcsolatokra gyakorolt hatásairól.

Majd beszélt az osztrák piacra lépési lehetőségekről magyar exportőröknek, ahol kiemelte, hogy Ausztria tárt karokkal várja azon küldföldi vállalkozásokat akik az innováció, klímavédelem, illetve a digitalizáció terén keresik az együttműködést. 

Végül részletesen ismertette a határon átnyúló szolgáltatásokat. A prezentációt követően a résztvevő vállalkozásoknak lehetőségük volt kérdéseket feltenni, valamint konzultációt folytatni a bécsi külgazdasági attaséval.

 
Az előadó által rendelkezésre bocsátott prezentációt az alábbi mellékletekre kattintva letölthetik.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Magyarország és az Európai Unió versenyképességét is javítja az Európai Uniós Ügyek Minisztériuma és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara együttműködési megállapodása
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
X public.szechenyi.title