AA

Egyiptom: gazdasági helyzet, üzleti lehetőségek

2020. június 12.

Az MKIK Közel-Kelet és Észak-Afrika Tagozata  Magyarország Egyiptomi Nagykövetségének együttműködésével június 10-én „Egyiptom: gazdasági helyzet, üzleti lehetőségek” címmel webináriumot szervezett. A rendezvény fő témái az egyiptomi gazdasági helyzet, különös tekintettel a globális koronavírus-járványnak az országra gyakorolt hatásaira, a kétoldalú üzleti lehetőségek, valamint tapasztalatok a Bábolna Tetra Kft. előadásában.

Az eseményen részt vevő, a reláció iránt érdeklődő vállalatok képviselői Jörg Bauer, a Magyar-Egyiptomi Üzleti Tanács magyar társelnöke, a Tungsram Csoport elnök-vezérigazgatója moderálása mellett hallgathatták meg Orosházi Bernadett egyiptomi külgazdasági attasé és Németh Szabolcs, a Bábolna Tetra Kft. kereskedelmi igazgatója előadását és tehették fel kérdéseiket a prezentációk után.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Velünk a vállalkozásodért – amit a jövőről tudni érdemes címmel indított vállalkozásfejlesztési rendezvénysorozat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. A programsorozat első állomása Debrecen volt...
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
X public.szechenyi.title