AA

Egyiptom: gazdasági helyzet, üzleti lehetőségek

2020. június 12.

Az MKIK Közel-Kelet és Észak-Afrika Tagozata  Magyarország Egyiptomi Nagykövetségének együttműködésével június 10-én „Egyiptom: gazdasági helyzet, üzleti lehetőségek” címmel webináriumot szervezett. A rendezvény fő témái az egyiptomi gazdasági helyzet, különös tekintettel a globális koronavírus-járványnak az országra gyakorolt hatásaira, a kétoldalú üzleti lehetőségek, valamint tapasztalatok a Bábolna Tetra Kft. előadásában.

Az eseményen részt vevő, a reláció iránt érdeklődő vállalatok képviselői Jörg Bauer, a Magyar-Egyiptomi Üzleti Tanács magyar társelnöke, a Tungsram Csoport elnök-vezérigazgatója moderálása mellett hallgathatták meg Orosházi Bernadett egyiptomi külgazdasági attasé és Németh Szabolcs, a Bábolna Tetra Kft. kereskedelmi igazgatója előadását és tehették fel kérdéseiket a prezentációk után.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. május 21-24. között közösségi kiállítási standot szervez támogatott kiállítói vagy vásárlátogatói részvételi lehetőséggel a belgrádi Nemzetközi Technika Vásárra.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. május 6-8. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Szerbiába, Kragujevácba.
X public.szechenyi.title