AA

FELHÍVÁS - XII. Országos Bérügyviteli Bajnokság

2024. március 13.

Indul a XII. Országos Bérügyviteli Bajnokság

 

A NEXON - a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE), a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szakmai támogatásával - 2024-ben is meghirdeti az Országos Bérügyviteli Bajnokságot!

A 2013 óta minden évben megszervezett bajnokság célja a bérügyviteli szakma elismertségének és presztízsének növelése, valamint – az aktuális jogszabályokra épülő feladatok megoldásával – a résztvevők tudásának gazdagítása.

Tesztelje le tudását és szerezzen friss tapasztalatokat a XII. Országos Bérügyviteli Bajnokságon és kerüljön be Magyarország legjobb bérszámfejtőinek rangos élmezőnyébe!


Erre a linkre kattintva jelentkezzen Ön is a 2024. évi megmérettetésre, és továbbítsa felhívásunkat bérügyintéző kollégáinak is!
 

Jelentkezési határidő: 2024. április 18.

(A bajnokság április 20-án indul)

 

A NEXON bruttó 2 millió forintot fordít a legtöbb pontszámot elérő tíz versenyző díjazására:

  • az első helyezett bruttó 600 ezer forintot,
  • a második bruttó 400 ezer forintot,
  • a harmadik helyezett bruttó 300 ezer forintot vihet haza.

 

 

A 2024-es esztendő legjobb eredményt elérő dobogós helyezettjei megkapják Hefter Brúnó üvegművész műalkotását is.

 

 

Egyszerű és rugalmas versenyzés: interneten keresztül bárhonnan elérhetők és online formában megoldhatók az egyes fordulók feladatai; a feladatok leadására mind a négy online fordulóban egy hónap áll a versenyzők rendelkezésére; a 4 fordulóban elért pontszámok összeadódnak, s a legtöbb pontot elérő 50 résztvevő meghívásos versenyében, az ötödik személyes, jelenléti fordulóban dől el, hogy kik alkotják Magyarország legjobb bérszámfejtőinek 10 fős élmezőnyét.

 

 

Különdíjat felajánló szervezetek:

  • az 1. helyezett kapja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) különdíját, amely két főre szóló 3 nap/2 éjszakás üdülést biztosít a NAV hévízi Gyógyházában, teljes ellátással;
  • a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ 50-30-20 ezer forintos ajándékutalvánnyal jutalmazza az 1., 2. és 3. helyezett versenyzőket;
  • a Perfekt Gazdasági Tanácsadó, Oktató és Kiadó Zrt. egy szakmai rendezvényre való térítésmentes részvételre jogosító kuponnal, valamint aktuális számviteli/pénzügyi témájú szakkönyvvel jutalmazza a 4. helyezést elérő versenyzőt;
  • a Budapesti Gazdasági Egyetem OKLEVÉLLEL, könyvvásárlási és kultúrautalvánnyal jutalmazza az OBB 5. helyezettjét;
  • a HVG 1 éves Adózóna előfizetést nyújt a verseny 6-8. helyezettjeinek, melynek értéke 33.000 Ft/előfizetés;
  • a NEXON Akadémia pedig a 9. és 10. helyezetteket karolja fel, s hívja meg az érintetteket az Akadémia által – online és/vagy jelenléti formában – szervezett bérügyviteli témájú rendezvényére, ingyenes formában.

Online Bérügyviteli Klub!

Az OBB első négy fordulója után térítésmentes, online konzultációt szervezünk, amelyen feladatkészítő szakértőink bemutatják a versenyfeladatok aktualitását, logikáját és megoldását, továbbá a résztvevőkkel közösen áttekintik az esetlegesen vitára okot adó kérdéseket.

Tegye próbára tudását, kerüljön be Magyarország legjobb bérszámfejtőinek 10 fős csapatába és jusson fel a szakma csúcsára!

 

Április 18-ig jelentkezzen tehát a 2024-es OBB-re!

Bővebben a bajnokságról: www.obb.hu

„A Budapesti Gazdasági Egyetem pénzügy és számvitel alapszakjának elvégzése után munkaügyi területen helyezkedtem el. Ennek már több mint tíz éve, számomra azonban mind a mai napig rengeteg újdonsággal szolgál ez a terület. Elsősorban a szakmai fejlődés miatt jelentkeztem a bajnokságra, a munkámban nagy hasznát vettem annak a tudástartalomnak, amelyek az OBB egyes feladataiban rendre megjelentek. Mindig nagy kedvvel láttam hozzá megoldásukhoz, melyek gyakran okoztak fejtörést számomra. Bármilyen nehezek is voltak a feladatok, nem adtam fel, így a két évvel ezelőtti bajnokságon már második helyezést értem el. Ez tovább lendületet adott és az eredmény nem is maradt el. A 2023 decemberében tartott díjátadón engem szólítottak a dobogó tetejére.” Steier György 2023 bajnoka

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
A helyzet sokak szerint ellentmondásos, a német tőzsdei áramárak még mindig kétszer olyan magasak, mint 2019-ben.
A bécsi Wifo gazdaságkutató intézet tavaszi előrejelzésében ez évre a gazdasági teljesítmény növekedését valószínűsíti, de annak mértéke – 0,2 százalék – alig haladja meg azt a szintet, amit stagnálásnak neveznek.
X public.szechenyi.title