AA

Gazdasági környezet és üzleti lehetőségek Albániában és Koszovóban online fórum

2022. október 17.

Az MKIK Nyugat-balkáni Tagozata "Gazdasági környezet és üzleti lehetőségek Albániában és Koszovóban" címmel online tájékoztató fórumot szervezett 30 fő részvételével 2022. október 12-én Magyarország albániai és koszovói nagykövetségével együttműködésben.

Galambos Attila, az MKIK Nyugat-balkáni Tagozata elnökének köszöntőjét követően Beszteri Katalin, Magyarország Albániai Nagykövetségének külgazdasági attaséja tartott előadást az albán gazdaság aktualitásairól és az üzleti lehetőségekről. A koszovói üzleti környezetet és az együttműködési területeket Kerékgyártó Áron, Magyarország Koszovói Nagykövetségének külgazdasági attaséja mutatta be. A webináriumon elhangzott előadásokat mellékeljük.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Az alábbiakban található az aktuális online külgazdasági rendezvényeink listája. Várjuk a külpiacok iránt érdeklődő vállalkozások  jelentkezését!
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Kubai Üzleti Tanácsa ,,Üzleti lehetőségek Kubában” címmel tájékoztató rendezvényt szervez, melynek célja a 2021-ben megszületett kubai magánszektor és az üzleti lehetőségek bemutatása.
X public.szechenyi.title