AA

Kenya: gazdasági helyzet, üzleti lehetőségek

2020. június 05.

Az MKIK Afrika Tagozata szervezésében Magyarország Kenyai Nagykövetségének együttműködésével május 27-én „Kenya: gazdasági helyzet, üzleti lehetőségek” címmel webinárium megrendezésére került sor, melynek fő témái a kenyai gazdasági helyzet, üzleti lehetőségek, valamint tapasztalatok az ACPM IT Kft. előadásában voltak.

Az eseményen részt vevő és a reláció iránt érdeklődő vállalatok képviselői Balla László az Afrika Tagozat elnökének moderálása mellett hallgathatták meg Mészáros Zsolt kenyai külgazdasági attasé és Erdei Csaba az ACPM IT Kft. ügyvezető igazgatója előadását és tehették fel kérdéseiket a prezentációk után. 

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Magyarország 2010 óta Európa egyik legjobb szakképzési rendszerét hozta létre magas szintű vállalati részvétellel, folyamatosan korszerűsödő tudásanyaggal - mondta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a XVII. Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján...
Üzleti eredmények a szubszaharai országokban workshopot szervez a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozata 2024. május 9-én, 10:00 órakor a kamarában.
X public.szechenyi.title