AA

Magyar-német üzleti workshop 2023. június 8-án

2023. június 09.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata 2023. június 8-án Magyar-német üzleti workshopot szervezett a kamara székhelyén, Budapesten.

Bódi László, a Magyar-Német Tagozat elnökének köszöntője után Dr. Jenei Réka a BMW Group Gyár Debrecen kommunikációs igazgatója ismertette a résztvevőkkel a BMW debreceni projektjének jelenlegi állását, volumenét és aktualitásait, valamint beszélt a BMW legújabb Neue Klasse termékcsaládjáról is, melyet az elkészülő új gyárban fognak gyártani.

Ezt követően Pintér Zsolt a Deutsche Bank AG Magyarország vezérigazgatója adott tájékoztatást a szállítói finanszírozásról és mutatta be a bank "Szállítói Finanszírozási Program" nevű szolgáltatását a hazai beszállítók számára .

Végezetül Almay Béla a KÉSZ Metaltech Kft. Greentech üzletágának vezetője mutatta be cége németországi üzleti sikereit, ezen belül a KÉSZ Metaltaltech és az SBP Sonne GmbH közös „Solar parking” megoldását.

Az előadások után a résztvevőknek lehetőségük nyílt kérdéseket feltenni a fórum előadóihoz.

Az előadók által rendelkezésre bocsátott prezentációkat az alábbi mellékletekre kattintva letölthetik.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Magyarország és az Európai Unió versenyképességét is javítja az Európai Uniós Ügyek Minisztériuma és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara együttműködési megállapodása
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
X public.szechenyi.title