AA

Magyar-svájci üzleti webinárium 2024. március 20-án

2024. március 21.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata a Swisscham Hungary - Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamarával együttműködésben magyar-svájci üzleti webináriumot szervezett 2024 március 20-án.

Bódi László, a Magyar-Német Tagozat elnöke, valamint Lipovecz Júlia a Swisscham Hungary - Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamara igazgatója köszöntötték a résztvevőket, majd Piszter Csaba külgazdasági attasé, Magyarország Berni Nagykövetségéről adott tájékoztatást Svájci gazdasági helyzetképéről és a kétoldalú üzleti kapcsolatokról.

Ezt követően Wohl Gönczi Anna, ügyvéd, az Advokatur Wohl Gönczi képviseletében, valamint Georg Johann Wohl a STAIGER Rechtsanwälte AG ügyvédje szolgáltak gyakorlati jó tanácsokkal a svájci piacra lépés és az üzletkötés jogi vonatkozásairól.

Végezetül Bódi László, a Magyar-Német Tagozat elnöke osztotta meg vállalati tapasztalatait a kommunikáció, a szerződéskötés, valamint a megrendelő általi finanszírozás terén Svájcban.

Az előadások után a résztvevőknek lehetőségük nyílt kérdések feltevésére a fórum előadóihoz.

 

Az előadók által eddig rendelkezésre bocsátott prezentációkat az alábbi mellékletekre kattintva letölthetik.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával (NAK) együttműködve immár harmadik alkalommal szervezi meg a Szakma Sztár Fesztivált, 2024. április 24-26. között.
Megjelent a Közgazdasági Igazgatóság 2023 negyedik negyedévi Gazdasági Tájékoztatója. Magyarország bruttó hazai terméke 2023 IV. negyedévében nem változott, a szezonálisan és naptárhatással kiigazított és kiegyensúlyozott adatok szerint 0,5%-kal nőtt...
X public.szechenyi.title