AA

Üzleti lehetőségek Romániában

2021. február 19.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara "Üzleti lehetőségek Romániában" címmel online tájékoztató fórumot szervezett 2021. február 18-án 50 fő részvételével. A rendezvényt Tényiné Stark Mária nemzetközi igazgató nyitotta meg, majd Miklóssy Ferenc, az MKIK általános alelnöke mondott köszöntőt. Ezt követően a résztvevők az aktuális romániai gazdasági helyzetről, valamint a kétoldalú kereskedelmi kapcsolatokól kaptak tájékoztatást Bogár Ferenc, Magyarország bukaresti külgazdasági attaséjának előadásából. A romániai befektetési környezetet és lehetőségeket Horia Mintas, Románia magyarországi külgazdasági attaséja mutatta be. Palotás Sándor, a Déli Farm Kft. ügyvezető igazgatója, valamint Pásztai Zoltán az Eco Bihor Kft. ügyvezető igazgatója romániai céges tapasztalataikat osztották meg a résztvevőkkel, akiknek az előadásokat követően lehetőségük nyílt kérdések feltevésére. A rendezvényen elhangzott előadások mellékelten találhatók.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Üzleti eredmények a szubszaharai országokban workshopot szervez a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozata 2024. május 9-én.
Velünk a vállalkozásodért – amit a jövőről tudni érdemes címmel indított vállalkozásfejlesztési rendezvénysorozat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. A programsorozat első állomása Debrecen volt...
X public.szechenyi.title