AA

Beszámoló: Üzleti lehetőségek Ausztriában workshop és konzultáció

2022. május 16.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, Magyarország Bécsi Nagykövetségével együttműködésben workshopot és konzultációt szervezett 2022. május 12-én „Üzleti lehetőségek Ausztriában” címmel.

Az eseményen Bódi László, az MKIK Magyar-Német Tagozat elnökének köszöntője után Dr. Tefner Nóra Borbála bécsi külgazdasági attasé tájékoztatta a reláció iránt érdeklődő résztvevőket Ausztria gazdasági és üzleti környezetéről, a magyar-osztrák kétoldalú üzleti kapcsolatok aktualitásairól, valamint a pandémia és a háború üzleti kapcsolatokra gyakorolt hatásairól.

Majd beszélt az osztrák piacra lépési lehetőségekről magyar exportőröknek, ahol kiemelte, hogy Ausztria tárt karokkal várja azon küldföldi vállalkozásokat akik az innováció, klímavédelem, illetve a digitalizáció terén keresik az együttműködést. 

Végül részletesen ismertette a határon átnyúló szolgáltatásokat. A prezentációt követően a résztvevő vállalkozásoknak lehetőségük volt kérdéseket feltenni, valamint konzultációt folytatni a bécsi külgazdasági attaséval.

 
Az előadó által rendelkezésre bocsátott prezentációt az alábbi mellékletekre kattintva letölthetik.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Velünk a vállalkozásodért – amit a jövőről tudni érdemes címmel indított vállalkozásfejlesztési rendezvénysorozat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. A programsorozat első állomása Debrecen volt...
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
X public.szechenyi.title