AA

Országos online tájékoztató rendezvény

2023. augusztus 22.

Országos online tájékoztató

 

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) a MOHU Zrt. és Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) részvételével 2023. augusztus 17-én ismét országos online tájékoztató rendezvényt szervezett a gazdálkodó szervezeteknek és a hulladékbirtokosoknak a kötelező regisztrációról, illetve a Kiterjesztett gyártói felelősség (EPR) rendszerről.

A tájékoztató konferencia napirendje az alábbi volt:

  • Dr. Vereczkey Zoltánt, az MKIK Fenntarthatósági és Környezetvédelmi Kollégiumának elnöke - bevezető
  • Dr. Szalóki Szilvia víziközmű-szolgáltatásért és hulladékgazdálkodásért felelős elnökhelyettes, MEKH - A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal feladat-és hatáskörei a koncessziós rendszerben
  • Berta-Jánosi Orsolya , Gyártói felelősségi rendszerek szakértő, MOHU Zrt. – EPR (regisztráció, első adatszolgáltatási időszak)
  • Modrovics Mónika, Területi Vezető, MOHU Zrt. – Intézményi hulladék (regisztráció, megrendeléskezelés)
  • Györkös Péter, Anyag és Termékáram vezető, MOHU Zrt. – Koncesszió hatálya alá tartozó fémtartalmú és elektronikai hulladékok

    A rendezvényről készült összefoglaló filmet az alábbi lehet megtekinteni:
    https://www.youtube.com/watch?v=JjfuXBiBCCE

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Termelése elmúlt évi 1,5 százalékos visszaesése után az idén újabb 1,5 százalékkal tovább csökken a német ipar teljesítménye.
A müncheni Ifo gazdaságkutató intézet drezdai fiókintézete elemzést készített az „új tagországok” munkavállalói Németországban történt megjelenéséről és a tevékenységükkel kapcsolatos tapasztalatokról.
X public.szechenyi.title