AA

A török gazdaság aktuális helyzete és kilátásai, üzleti lehetőségek Törökországban

2020. október 02.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Török Tagozata a török gazdaság aktuális helyzetéről és kilátásairól szervezett online fórumot 2020. október 2-án, Magyarország ankarai nagykövetségének közreműködésével 41 fő részvételével. 

Rév András tagozati elnök köszöntőjét követően Mátis Viktor, Magyarország ankarai nagykövete mutatta be Törökország általános politikai és gazdasági helyzetét. Sipos Áron külgazdasági attasé a magyar-török kereskedelmi kapcsolatok fejlesztését segítő intézmények programjait, valamint a magyar cégek számára perspektivikus ágazatokat, üzleti lehetőségeket ismertette, Kövecsi-Oláh Péter külgazdasági attasé pedig a török gazdaság aktualitásairól tartott előadást. A rendezvény végén a résztvevőknek lehetőségük nyílt kérdések feltevésére. A fórum elhangzott előadás mellékelten található.

 

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
A konferencia célja, hogy tájékoztatást nyújtson a külpiacok nyújtotta lehetőségekről mind a kezdő exportőrök, mind a már tapasztalt, de új piacokat kereső vállalatok számára.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. április 17-20. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Olaszországba, Bolognába.
X public.szechenyi.title