AA

Hírek

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. április 23-25. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Ausztriába, Welsbe.
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
Az olyan negatív tényezők, mint a gyenge külkereskedelmi kereslet, a tömegközlekedési sztrájkok, a munkaerő magas betegállománya, a geopolitikai feszültségek és az ellátási láncok késedelmei a várt gazdasági fellendülés további késéséhez vezethetnek.
A bécsi Wifo gazdaságkutató intézet jelentése szerint 2023-ban – a német gazdaságot meghaladó, a magyartól viszont valamivel szerényebb mértékben - 0,7 százalékkal mérséklődött az alpesi köztársaság gazdasági teljesítménye.
A konferencia célja, hogy tájékoztatást nyújtson a külpiacok nyújtotta lehetőségekről mind a kezdő exportőrök, mind a már tapasztalt, de új piacokat kereső vállalatok számára.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. április 17-20. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Olaszországba, Bolognába.
X public.szechenyi.title