AA

Magyar-kínai üzleti rendezvény a Kínai Nemzetközi Kereskedelemfejlesztési Tanács (CCPIT) elnökének budapesti látogatása alkalmából 2024. május 10-én

2024. május 13.

Hszi Csin-ping, a Kínai Népköztársaság elnökének magyarországi hivatalos programjához kapcsolódóan a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara partnerszervezetének, a Kínai Nemzetközi Kereskedelemfejlesztési Tanácsnak (CCPIT) az elnöke, Reng Hongbin Budapestre látogatott 15 fős delegációval. A látogatás alkalmából a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2024. május 10-én magyar-kínai üzleti rendezvényt szervezett.

 

Az eseményen Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, valamint Ren Hongbin, a Kínai Nemzetközi Kereskedelemfejlesztési Tanács (CCPIT) elnöke köszöntötték a résztvevőket, majd Lin Shunjie, a Kínai Nemzetközi Kiállítási Központ elnöke (CIEC) adott részletes tájékoztatást a 2024 novemberében megrendezésre kerülő Kínai Nemzetközi Ellátási Lánc Expo kiállításról.

 

Ezt követően Orbán Gábor a Richter Gedeon Nyrt. vezérigazgatója, az MKIK elnökségének tagja, majd Yang Zhaojie, a Joint Laboratory of Digital Cultural Trade általános igazgatója osztották meg tapasztalataikat és szolgáltak gyakorlati jó tanácsokkal a nemzetközi ellátási láncban való együttműködésekről.

 

Az előadások után a résztvevőknek lehetőségük nyílt networking-re a kínai delegáció tagjaival.

 

Az előadók által rendelkezésre bocsátott prezentációkat az alábbi mellékletekre kattintva letölthetik.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Az alábbiakban található az aktuális online külgazdasági rendezvényeink listája. Várjuk a külpiacok iránt érdeklődő vállalkozások  jelentkezését!
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Kubai Üzleti Tanácsa ,,Üzleti lehetőségek Kubában” címmel tájékoztató rendezvényt szervez, melynek célja a 2021-ben megszületett kubai magánszektor és az üzleti lehetőségek bemutatása.
X public.szechenyi.title