AA

Üzleti lehetőségek a törökországi autó-, egészség-, és textilipar területén

2021. június 10.

Az MKIK Magyar-Török Tagozata online üzleti fórumot szervezett 2021. június 9-én a törökországi autó-, egészség-, és textilipari üzleti lehetőségek bemutatására 32 fő részvételével a HEPA-val és a HEPA Turkey-vel együttműködésben. A rendezvényen Rév András, az MKIK Magyar-Török Tagozatának elnöke, a HEPA Turkey képviseletében pedig Mert Danisger, igazgató mondott köszöntőt. A törökországi autóiparról és az üzleti lehetőségekről Cinar Noyan, az OYDER (Autóipari Kereskedők Egyesülete) főtitkára tartott előadást. A török egészségiparban rejlő együttműködési lehetőségeket Altug Oguz, a DEIK (Külgazdasági Kapcsolatok Egyesülete) Egészségipari Üzleti Tanácsának igazgatósági tagja mutatta be, majd Murat Ercan, a DEIK Egészségipari Üzleti Tanácsának igazgatósági tagja tartott előadást az egészségturizmusról. A törökországi textiliparról és üzleti lehetőségekről Kerem Gulle, az ITHIB (Isztambuli Textil- és Nyersanyagexportőrök Szövetsége) igazgatósági tagja adott tájékoztatást. A rendezvényen elhangzott előadások mellékelten találhatók.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Velünk a vállalkozásodért – amit a jövőről tudni érdemes címmel indított vállalkozásfejlesztési rendezvénysorozat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. A programsorozat első állomása Debrecen volt...
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
X public.szechenyi.title