AA

Gazdasági környezet és üzleti lehetőségek Albániában és Koszovóban online fórum

2022. október 17.

Az MKIK Nyugat-balkáni Tagozata "Gazdasági környezet és üzleti lehetőségek Albániában és Koszovóban" címmel online tájékoztató fórumot szervezett 30 fő részvételével 2022. október 12-én Magyarország albániai és koszovói nagykövetségével együttműködésben.

Galambos Attila, az MKIK Nyugat-balkáni Tagozata elnökének köszöntőjét követően Beszteri Katalin, Magyarország Albániai Nagykövetségének külgazdasági attaséja tartott előadást az albán gazdaság aktualitásairól és az üzleti lehetőségekről. A koszovói üzleti környezetet és az együttműködési területeket Kerékgyártó Áron, Magyarország Koszovói Nagykövetségének külgazdasági attaséja mutatta be. A webináriumon elhangzott előadásokat mellékeljük.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Velünk a vállalkozásodért – amit a jövőről tudni érdemes címmel indított vállalkozásfejlesztési rendezvénysorozat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. A programsorozat első állomása Debrecen volt...
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
X public.szechenyi.title