AA

MEGHÍVÓ: Üzleti lehetőségek Kubában tájékoztató rendezvény és a Magyar-Kubai Üzleti Tanács ülése - 2024. július 16., kedd, 14.00 óra

2024. július 01.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Kubai Üzleti Tanácsa Üzleti lehetőségek Kubában címmel tájékoztató rendezvényt szervez, melynek célja a 2021-ben megszületett kubai magánszektor és az üzleti lehetőségek bemutatása.

A szocialista gazdasági alapokon működő Kuba 2021-től engedélyezi a magáncégek működését. A kizárólagosan állami vállalatokkal való együttműködés mellett megjelentek a kis tőkével rendelkező, a piacgazdasággal most ismerkedő magáncégek is. A rendezvény fő témája a kubai gazdaság és piac, valamint a kubai magáncégekkel való együttműködési lehetőségek bemutatása, a jogszabályi környezet ismertetése.

Helyszín: MKIK székhely, 1054 Budapest, Szabadság tér 7., Bank Center, Platina torony II., X. emelet, 1026. terem                                       

PROGRAMTERV

Köszöntő: Gyenese Tamás, a Magyar-Kubai Üzleti Tanács elnöke

Üzleti lehetőségek Kubában

előadó: Boros István, az üzleti tanács tagja, Kuba szakértő

 

Az előadást követően a Magyar-Kubai Üzleti Tanács ülést tart.

Napirend:

  1. Az Üzleti Tanács 2023-as és 2024-es tevékenységének áttekintése
  2. Egyebek

Részvétel feltételei

Jelentkezési határidő: 2024. július 12., péntek, 10:00 óra

A részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.

Regisztráció

A férőhelyek száma korlátozott, ezért a jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében fogadjuk el. Egy vállalkozás képviseletében maximum 2 fő vehet részt.

Csak az állami szervezetek képviselőinek, illetve azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai.

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.

Az MKIK által végzett, személyes adatokra vonatozó adatkezelés az MKIK Adatkezelési Tájékoztatójában meghatározottak és a hatályos jogszabályok szerint valósul meg. Az MKIK Adatkezelési Tájékoztatója az MKIK honlapján elérhető: www.mkik.hu.

További információ:

Név: Tompa Máté

Tel: +36 1 474 5142

E-mail: tompa.mate@mkik.hu

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Az alábbiakban található az aktuális online külgazdasági rendezvényeink listája. Várjuk a külpiacok iránt érdeklődő vállalkozások  jelentkezését!
2024 első negyedévében a magyar gazdaság növekedése dinamizálódott. A hazai gazdaság éves alapon 1,1%-kal, míg negyedéves alapon 0,8%-kal bővült.
X public.szechenyi.title