AA

Üzleti delegáció Izmitbe és Isztambulba

2022. december 06.

Az MKIK Magyar-Török Tagozata 15 fős üzleti delegációt szervezett Rév András, a Tagozat elnökének vezetésével Izmitbe és Isztambulba 2022. november 28. és december 1. között. A delegáció tagjai november 29-én látogatást tettek a Ford helyi gyárában, délután pedig a Kocaeli Iparkamara és az ABIGEM szervezésében megvalósult Match4Industry elnevezésű rendezvény keretében folytattak üzleti tárgyalásokat török cégek képviselőivel. November 30-án az Isztambuli Iparkamara szervezett gazdasági fórumot és üzletember-találkozót, Magyarország Isztambuli Főkonzulátusával és a HEPA Turkeyvel együttműködésben. Az eseményen köszöntőt mondott Rév András tagozati elnök, Haktan Akin, az Isztambuli Iparkamara főtitkára, valamint Dr. Pintér Attila isztambuli főkonzul. A résztvevők Muhammet Besli, az Invest in Istanbul szakértőjének előadásából a helyi üzleti környezetről és a befektetési lehetőségekről kaptak tájékoztatást.

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Velünk a vállalkozásodért – amit a jövőről tudni érdemes címmel indított vállalkozásfejlesztési rendezvénysorozat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. A programsorozat első állomása Debrecen volt...
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
X public.szechenyi.title