AA

Hírek

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával (NAK) együttműködve immár harmadik alkalommal szervezi meg a Szakma Sztár Fesztivált, 2024. április 24-26. között.
Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke köszöntőjében arról beszélt, hogy szakmát tanulni és általános műveltséget szerezni egyformán fontos, „a sorrend azonban nem mindegy.”
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara idén 15. alkalommal szervezte meg a Szakma Sztár Fesztivál keretében az országos szakmai versenyek döntőit, amelyen 86 szakma 22 szakmacsoportjában versengtek a dobogós helyezésekért a fiatal szakemberek.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 15. alkalommal, 2022. április 25-27. között szervezte meg Budapesten, a Hungexpo Vásárközpont C, F, G és D pavilonjaiban a Szakma Sztár Fesztivál kereteiben az országos szakmai versenyek döntőit.
2022. április 25-27. között rendezik meg a XV. Szakma Sztár Fesztivált, ahol 86 szakmában több mint 200 tanuló versenyez, emellett szakmai és szórakoztató programok várják az érdeklődőket a Hungexpo területén.
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020. április 20-22-ére meghirdetett Szakma Sztár Fesztivált, illetve a fesztiválon megrendezé
A  XII. Szakma Sztár Fesztivál országos szakmai versenyek helyezettjeit, felkészítőit köszöntötték kedden a Parlamentben.
52 szakmában, 11 szakmacsoportban összesen 232-en versengtek a szakma legjobbjának járó címért.
X public.szechenyi.title