AA

„Az exporttól a befektetésig az orosz piacon: a magyar-orosz gazdasági kapcsolatok perspektívái, nehézségei” - online rendezvény

2020. november 05.

Az MKIK Magyar-Orosz Tagozata (MOT) Magyarország Moszkvai Nagykövetségével és Szentpétervári Főkonzulátusával együttműködve online webináriumot tartott november 5-én az érdeklődő vállalkozások bevonásával.

A rendezvényre meghívott előadók, Szekeres István MOT elnök, az MIB Kft. ügyvezető igazgatója; Orosz András, a Richter Gedeon Nyrt. külkereskedelmi igazgatója; Mikecz Gábor és Nagy Márk külgazdasági attasék az orosz piacot érintő különböző témákban látták el hasznos információkkal és tanácsokkal az Oroszország piacára exportálni készülő, vagy az országban beruházni kívánó érdeklődőket. Az előadásokat követően interaktív formában folytatódott a rendezvény, a résztvevők kérdéseket tehettek fel az előadók számára az elhangzott témákat illetően.   

 

Kapcsolódó tartalmak

Tudjon meg többet.
Hírek a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő legfontosabb intézkedésekről.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében 2024. június 4-7. között támogatott részvételi lehetőséggel üzleti delegációt szervez Lengyelországba, Poznanba.
X public.szechenyi.title