AA

Hírek

Az MKIK Nyugat-balkáni Tagozata "Gazdasági környezet és üzleti lehetőségek Albániában és Koszovóban" címmel online tájékoztató fórumot szervezett 30 fő részvételével 2022. október 12-én Magyarország albániai és koszovói nagykövetségével együttműködésben.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nyugat-balkáni Tagozata Magyarország belgrádi Nagykövetségével együttműködésben, a KKM pénzügyi támogatásával (NEXT-KPI), 10 fős üzleti delegációt szervezett Leskovácba és Kragujevácba 2022. május 31. – június 3. közt.
Az MKIK Nyugat-balkáni Tagozata Magyarország észak-macedóniai és montenegrói nagykövetségével együttműködésben „Gazdasági környezet és üzleti lehetőségek Észak-Macedóniában és Montenegróban” címmel online fórumot szervezett 2022. február 8-án.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara együttműködési megállapodást kötött az albán kamarai unióval, az UCCIAL-lal a 2021. november 15-16-án, Budapesten megszervezett Magyar-Albán Gazdasági Együttműködési Kormányközi Vegyes Bizottság 3. ülésén.
2021. november 10-én, a Szerb Kereskedelmi és Iparkamara Jablanica és Pcinja regionális kamarájának delegációja látogatást tett a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarában.
Klímavédelmi projektelőkészítés a Nyugat-Balkánon címmel szervezett online tájékoztató fórumot a Nyugat-Balkáni Zöld Központ (NYBZK) és az MKIK Nyugat-balkáni Tagozata 50 fő részvételével 2021. július 6-án.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nyugat-balkáni Tagozata Bosznia-Hercegovina magyarországi nagykövetségével együttműködésben "Üzleti környezet és együttműködési lehetőségek Bosznia-Hercegovinában" címmel online fórumot szervezett 2021. március 23-án.
Az MKIK Nyugat-balkáni Tagozata a Szélessáv Alapítvánnyal együttműködésben "A Nyugat-Balkán digitális integrációja" címmel szervezett online üzleti fórumot 2020. december 10-én.
X public.szechenyi.title