AA

Hírek

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Török Tagozata Magyarország Ankarai Nagykövetségével együttműködésben online tájékoztató fórumot szervez a török gazdaság aktualitásairól és az üzleti lehetőségekről 2022. november 9-én.
Az MKIK Nyugat-balkáni Tagozata "Gazdasági környezet és üzleti lehetőségek Albániában és Koszovóban" címmel online tájékoztató fórumot szervezett 30 fő részvételével 2022. október 12-én Magyarország albániai és koszovói nagykövetségével együttműködésben.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gondozásában megjelent az International Chamber of Commerce (ICC) frissített nemzetközi kereskedelmi szokványgyűjteménye, az Incoterms® 2020 kiadvány magyar nyelven.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, Magyarország Bécsi Nagykövetségével együttműködésben workshopot és konzultációt szervezett 2022. május 12-én „Üzleti lehetőségek Ausztriában” címmel.
Az MKIK Magyar-Német Tagozata a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara közreműködésével 2022. április 26-án magyar-német üzleti webináriumot szervezett az üzleti lehetőségekről a német-magyar relációban, valamint a vállalkozókat érintő biztosításokról
Az MKIK Magyar-Török Tagozata online magyar-török fórumot és üzletember-találkozót szervezett a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökséggel és a Kocaeli Iparkamarával együttműködésben.
Az MKIK Nyugat-balkáni Tagozata Magyarország észak-macedóniai és montenegrói nagykövetségével együttműködésben „Gazdasági környezet és üzleti lehetőségek Észak-Macedóniában és Montenegróban” címmel online fórumot szervezett 2022. február 8-án.
2022. február 3-án a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyarország Londoni Nagykövetségével közösen „Fókuszban az Egyesült Királyság” címmel szervezett webináriumot.
X public.szechenyi.title